tirsdag den 31. juli 2012

Et lynhurtigt kort

Jeg kan lige nå at bidrage med endnu et kort i Mettes udfordring på Scrapsisters. Konkurrencen slutter i morgen kl. 12.00, så hvis du vil have chancen for at vinde noget af Mettes vidunderlige, hjemmelavede pynt, så skynd dig at levere et bidrag med en hjemmelavet blomst på til konkurrencen :)

Her er mit sidste bidrag - beklager den ringe farvekvalitet på billedet. Det var lidt for mørkt at fotografere.

Baggrunden er både tør- og vådembosset og jeg har brugt en lækker embossingpulver med fin glimmer i, men det ses ikke rigtigt på billedet.

Blomsten er hjemmelavet. Den er lavet af klippede cirkler af organzastof. Den krøllede effekt er opnået ved at varme organza-cirklerne med varmepistol, indtil de krøller sig sammen. Til center i blomsten har jeg brugt en hvid brad. Helt enkel og rigtig sød blomst.

1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte.

lørdag den 28. juli 2012

Så blev mit vintage minialbum færdigt

Efter et stykke tid, hvor jeg var kørt lidt fast i dekoreringen af mit minialbum, fik jeg lige lyst til at gøre det færdigt i dag. Det er blevet helt godt - og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg har brugt papirer fra Riddersholm hele vejen gennem albummet og har gavmildt brugt af mit fine pynt.

Her får i de sider, som i ikke har set før:






Det har været sjovt at lave albummet og slet ikke så svært, som jeg havde forestillet mig. Har også allerede lyst til at lave et mere - dog mindre pyntet og i en hel anden stil. 

Jeg kan vist lige nå at være med på et par udfordringer:
Scrapsisters - hvor Mette vil se hjemmelavede blomster (billede 1 og 2)
Vintage Udfordring - Anything goes

1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)

En hjemmelavet blomst

Sent i aftes sad jeg og hyggede med dette kort. Blomstens hoved er lavet med en Nellie Snellen die, en lidt kraftig papirspose, distress ink og glimmer mist. Det er samlet med en sød brad med hjerte på. Stilken er lavet af en tynd strimmel mønsterpapir og sløjfen fungerer som blade.



Jeg tilmelder kortet i følgende udfordringer:
Mettes udfordring på Scrapsisters - hvor udfordringen er: lav og brug hjemmelavede blomster
The Shabby Tea Room - Oh, so pretty in pink
Simply Create Too  - Use it two times

Ha' en dejlig (og måske kreativ) lørdag - vejret ser jo ud til at blive til indendørs hygge.

1000 tak for kik og søde kommentarer.


fredag den 27. juli 2012

Et sommerkort

Min sommerferie synger på sidste vers. I dag tager jeg hul på sidste feriedag og hvad er da mere sommerligt end at afslutte ferien ved stranden. Inden jeg pakker strandtasken, vil jeg lige blogge et enkelt sommerkort i glade farver. I fødselsdagsgruppe 2 på Scrapsisters har jeg lagt op til en lille sommerudfordring - her er mit eget bidrag.


Jeg har brugt hele 3 forskellige stempelsæt til kortet - heriblandt mit spritnye med store jordbær fra Waltzing Mouse. Teksten er fra et stempelsæt fra Marianne Design og de små fluer fra Hero Arts. Jeg har brugt Distress Ink til jordbærstemplerne.

Kortet tilmelder jeg i udfordringen hos Simply Create Too, som vil se noget brugt mindst 2 gange.

På mandag er det så hverdag igen - i hvert fald for en uge. Derefter snupper jeg nemlig en uges afspadsering og håber vejret så stadig er lidt sommerligt. Men ellers har jeg jo masser af tid til scraphygge :)

Ha' en dejlig dag og 1000 tak fordi du kikkede forbi - og tak fordi du også gav dig tid til at skrive en lille kommentar til mig :)

Knus Jytte :)

mandag den 23. juli 2012

Et hurtigt vintagekort

For det meste er jeg en laaaaangsom scrapper. Det der med hurtigt at få nogle kort fra hånden er bare slet ikke mig - og da slet ikke med vintagekort. Men sjovt nok kom dette kort "helt af sig selv" i går aftes. Jeg har brugt papir fra Riddersholm og motiv fra Digital Paper Shop, et lille stykke blonde, et par knapper og et par sommerfugle fundet på nettet. Lidt sværtede kanter - og vupti .. så var den der bare :)


Ha' en dejlig dag og 1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)

søndag den 22. juli 2012

Blåt og hvidt

Hold da op .. jeg blogger 2 gange i dag :)

Her er det blå kort så også færdigt. Lidt i stil med det røde og jeg er igen godt tilfreds med resultatet.


Den smukke nål, har Mette lavet til mig - og den passer bare perfekt her, synes jeg :)


Fortsat god søndag og 1000 tak for kik og kommentarer.

Knus Jytte :)

Rødt og hvidt

Jeg fik lige lyst til at prøve noget andet og er vild med resultatet. Inspireret af Gitte Blomsterbox's stil som jeg bare altid har beundret, måtte jeg også prøve det med at kombinere dies og stempler der passer dertil - og ligesom Gitte er jeg også glad for den "tøsede" stil med bling, bånd og knapper. Jeg har brugt mine elskede Waltzing Mouse stempler - både tekststempel og stempel, der passer til Spellbinder er fra Waltzing Mouse. Sommerfuglen og blomsterranken er punches fra Martha Stewart.

Kortet har jeg valgt at holde i rødt og hvidt og med en sort tekst for at få lidt kontrast.


Egentlig ville jeg ha' pyntet med en nål gennem sløjfen, men det så bare ikke "rigtigt" ud, så jeg lod være.
På arbejdsbordet er der gang i et i samme stil i blåt og hvidt.

Jeg tilmelder kortet til udfordring 66 hos Kort o Mania, som vil se sommerfugle.

Ha' en dejlig søndag og 1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)

onsdag den 18. juli 2012

Endnu en gang genbrugsguld

Jeg har igen været en runde i byens genbrugsbutikker efter lidt genbrugsguld. Som altid var der gevinst i form af skønt bling, knapper, manchetknapper, bæltespænde, lidt blonde, en rulle råhvidt bånd, et stykke stof, et par meter gardinbændel eller hvad det nu hedder - og en fin, lille flaske med kork om skruelåget. Jeg kunne nok have fundet mere, men tager bare en runde igen i næste uge.


Mette/Speedie anbefalede mig at kikke efter sko og tasker også - og hun har ret. Der sidder de skønneste sager på både sko og tasker, men jeg holdt mig nu til smånipserierne :)

Den lille flaske har jeg tænkt mig at dekorere med masser af lækre blonder, bånd og bling. 

På øverste billede ligger 2 små buketkort, som jeg har lavet. Dem tror jeg, at jeg vil lave flere af. Skønne småkort at pusle med.

I morgen skal jeg på venindebesøg og tror jeg pakker lidt kort til hende i stedet for en blomst. Hun er selv en kreasjæl, så jeg tror bestemt, hun vil blive glad for et par kort. Giver du også kort eller andre af dine kreaprojekter i værtinde/venindegaver?

Ha' en dejlig og kreativ dag - og 1000 tak fordi du lige smuttede forbi min blog.

Knus Jytte :)


tirsdag den 17. juli 2012

Jeg er med på en udfordring ..

Scrapsisters har Mette udfordret os til at lave blomster og bruge dem. Mit første bidrag er et forholdsvis enkelt kort, hvor jeg har brugt papir fra Prima som baggrund. Papiret er i sig selv så smukt, så jeg nænnede ikke at overpynte det. Farverne på fotoet driller lidt her i den mørke regnvejrssommer.

 
Lidt blonde, et embosset stempel, et sødt motiv, en lille strimmel fra min Dymo og så selvfølgelig den hjemmelavede blomst. Blomsten er lavet af samme papir som baggrunden, lidt sort blonde, lidt sort perlepynt og en lækker knap. Bladene på blomsten har fået en smule sort stickles, så de lige glimrer lidt.

Håber jeg får lavet et bidrag eller 2 mere til udfordringen. Vil jo gerne vinde noget af Mettes fine håndlavede pynt.

I dag har jeg været på besøg hos en sød scrapper, som bare laver de smukkeste kort. Hun har en helt ny blog og jeg håber, hun vil vise os sine smukke kort derinde. Tag godt imod Annette, som er helt "grøn" i blogverdenen og som er forholdsvis ny scrapper. Men dygtig, det er hun :)

1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)


søndag den 15. juli 2012

Et liftet CAS-kort

I dag har jeg ladet mig inspirere af et kort på Pinterest - se det her. Det er ikke så tit, at jeg laver CAS-kort, men jeg synes, det er sjovt og noget sværere, end man tror. Det med at begrænse sig og alligevel få lidt pynt på er en kunst i sig selv. Jeg må øve mig lidt mere, før jeg selv bliver helt tilfreds :)


Ha' en dejlig dag og 1000 tak for kik og kommentarer.

Knus Jytte :)

onsdag den 11. juli 2012

Et fødselsdagskort til Heidi

I går havde Heidi fødselsdag og som DT-kollega på Card and Scrap skulle hun da ha' et kort fra mig. Heidi laver selv fine kort - mest i vintagestil, så hop over og besøg hendes blog her.

Jeg har brugt papir og motiv fra Pion Design.

I sidste uge modtog jeg de smukkeste håndlavede ting fra Mette, som jeg har en lille swap kørende med. Mette havde bl.a. lavet et par super smukke blomster til mig - og jeg blev bare så inspireret, at jeg selv måtte lave et par blomster. Disse er lavet af lidt blonder og perler og er sat sammen med limpistol. En af dagene vil jeg smutte en tur i genbrugen og kikke efter lækkert stof til blomster. Jeg er sååå vild med at lave dem :)

Her er mine blomster:
Jeg tror, de begge ender som pynt i mit minialbum.

1000 tak for kik og for søde kommentarer - ha' en god dag :)

Knus Jytte :)

tirsdag den 10. juli 2012

Et halvfærdigt minialbum

Jeg synes lige, at jeg vil vise jer, hvad jeg arbejder på for tiden. Jeg blev så inspireret af det smukke album, som jeg fik af Vivi, så jeg fik selv lyst til at lave et. Nu er jeg nået så langt, at jeg er ved at pynte det. Helt så fint som Vivis bliver det ikke, men jeg er godt tilfreds indtil videre. Øvelse gør jo mester :)

Jeg har valgt at bruge et mix af skønne Riddersholmpapirer og en masse skøn pynt. Noget af pyntet har jeg byttet mig til. Jeg er ellers ikke god til at få brugt af godterne, men i albummet her frådses der.

Her får i et par sider fra det endnu kun halvfærdige album:




Om lidt vil jeg tage bussen til Århus og sammen med en krea-veninde gå på krea-hygge-shopping. Vi skal i Søstrene Grene, Tiger, Panduro og et par andre hobbybutikker. I dag går jeg mest på jagt efter ting til at lave altered art med. Har jo en idé om, at jeg gerne vil i gang med noget lærred eller andet sjovt ved siden af kort og mini'er.

Ha' en dejlig dag - og 1000 tak for kik og søde kommentarer.

Knus Jytte :)

torsdag den 5. juli 2012

Fødselsdagskort til Pips/Dorthe

I dag har Pips/Dorthe fødselsdag - og jeg er i fødselsdagsgruppe med hende på Scrapsisters. Så jeg har lavet dette kort til hende.


Jeg deltager i følgende udfordringer med kortet:
Come And Get It Challenges  - "Cute as a bug"
Kort O Mania  - som vil se sommerfugle
The Ribbon Girl Blog  - som vil se "A Girlie Card"

 1000 tak for kik og jeres skønne kommentarer :) 
Håber i nyder sommervejret :)

Knus Jytte .. 

søndag den 1. juli 2012

DT kort til Card and Scrap

I dag blot et kort indlæg med mit DT-bidrag til Card and Scrap, hvor vi denne gang vil se VINGER på projekterne.

Vores sponsorer er denne gang:
Kay's Kreative Korner som til DT har sponsoreret de fineste sommerfugle, - som du også kan vinde, hvis du bliver trukket som udfordringens vinder.

Vores anden sponsor er Digital Paper, som endnu en gang sponsorerer DT med de smukkeste digitale ark som også kan blive dine, hvis du er den heldige vinder.

Sommerfugl og motiv fra vores gavmilde sponsorer.

Kik ind på Card and Scrap og se de skønne kreationer fra DT og/eller lad dig friste hos vore sponsorer :)

Håber du er frisk på en udfordring med vinger. Du har hele juli til at deltage i :)

Jeg deltager i udfordringen hos Kort O Mania - som vil se sommerfugle - og i udfordringen hos Vintage Udfordring, hvor "Anything goes".

Rigtig god solskinssøndag.

Knus Jytte :)